top of page

El violí com a solista en el 5è concert de clàssica de la temporada


El 5è dels concerts de clàssica amb la orquestra de cambra de la simfónica de Sant Cugat va ser el passat diumenge 9 de febrer a les 12 del migdia a la Sala de Teatre i Cinema Bell-Lloc de l'entitat en que el violí va ser el solista com a protagonista.

Els concerts per a violí inequívocament autèntics de Mozart són de l’any 1775. Mozart, tenia 19 anys i ja en portava 6 com a Mestre de Concerts de la Cort de Salzburg. El concert amb solista és un dels gèneres més populars del segle XVIII i juntament amb les simfonies i les òperes formen la part més important de la música de Mozart. Així doncs, es va escoltar la simfonia en Sol M d’Albinoni, una obra alegre i plena de vitalitat i la Simfonia en La M de Boyce. La solista que ens va acompnayar va ser la jove violinista catalana resident a Suïssa: Júlia Ann Dubuclet.

Va ser un gran concert de cambra en que es va poder gaudir de la gran música del segle XVIII. Aquest en va ser el repertori:

- Simfonia en Sol Major de T. Albinoni (1671-1751) Allegro Adagio Allegro

- Simfonia núm 2 en LA Major de William Boyce (1710-1779) Allegro assai Vivace Presto

- Concert núm 2 en Re major k. 211 per a violí i orquestra de Mozart (1756-1791) Allegro moderato Andante Rondo - Allegro

- Odisea Veneziana de Gian Piero Reverberi (1959- )


Concert clàssica num. 5

16 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page