top of page

Molero & Vela Llatina per la Fira Agromercat


Com a acte d'inici de la 12a. edició de la fira d'Agromercat dedicada al "Retorn dels Indians", es va dur a terme el diumenge 28 a la Sala Bell-Lloc un concert format per Esteve Molero i Vela Llatina.

El repertori de l’espectacle va estar format per composicions originals del músic i periodista ribetà Esteve Molero. És tracta d’un viatge a través de “la música d’anada i tornada”; dels ritmes i melodies que els catalans es van endur cap a Cuba, durant el fenomen indià del segle XIX, i van retornar a la península d’una manera distinta, influenciada i fusionada.

Al concert va fluir l’arrel comuna de les melodies catalanes i cubanes i que trobem, per exemple, al flamenc i les havaneres. El compositor Esteve Molero va interpretar amb el trombó i va estar acompanyat pel pianista Jorge Varela, el percusionista Luis Chacón, el contrabaix Jordi Mestres i el saxofonista Paco Jurado.

Rosa Forns en la recollida del premi

43 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page