L'espectacle d'"En Peyu" omple la sala de teatre i cinema


L'espectacle d'humor, en Peyu i en Dani, protagonizat pel popular humorista català, que s'ha fet famós per participar en el programa de l'APM de TV3, entre d'altres, ens va deleitar amb les seves "vejanades" per fer riure i fer passar una bona estona al públic que omplia la sala de teatre i cinema Bell-lloc de l'entitat el passat diumenge 29 de gener. Aquest és el primer acte que el Centre Parroquial organitava dins dels actes de la Festa Major de Sant Pau 2018.

Va tractar tots els temes d'actualitat: política, llengua, país, economia, etc... sempre amb el toc d'humor estil "Peyu" que ens té acostumats. Pausat, sense cridar gaire, mirant fixament al públic, amb cara de sorprés...

Per cert, va quedar la incognita de si éll havia visitat amb anterioritat el nostre municipi amb la secció de l'APM, "Ole tú...". Molts a casa després d'haurien mirar el "YouTube"... segurament ell també ho va fer. Només els que hi van ser ja saben el perquè, oi?

#gente #relacioneshumanas

27 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791