top of page

Inici de temporada per la Diada amb el Grup d'Havaneres Montjuic


Com ja és tradicional, vàrem iniciar el 9 de setembre la nova temporada amb un concert d'Havaneres i Rom Cremat a càrrec del grup Monjuic que sempre ens acompanya en aquestes dates al voltant de La Diada al Pati de l'entitat. Enguany, tal i com es va començar a fer fa dos temporades, l'audició va arrencar a les 6 de la tarda amb un públic molt entregat que va exhaurir totes les cadires disponibles. Cançons típiques com El meu avi, la Bella Lola, El Canó de Palamós, La Sirena de Joan Rosquellas, entre d'altres, va ser de l'agrat de tots els assistents que a la mitja part van poder gaudir del tast d'un magnífic rom cremat.

D'una manera espontànea, durant la sardana Girona m'Enamora, es va improvitzar una rotllana amb alguna gent del públic, per finalment acabar amb la tradicional cantada de l'himne de Catalunya, Els Segadors.

El Concert Arran de Terra

22 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page