top of page

Els Pastorets de Ribes es posen en marxa cap a Betlem


Aquest mes de novembre s'han iniciat els assajos del que seran Els Pastorets de Ribes 2018. Camí de Betlem és el títol d'aquesta representació tradicional nadalenca; una adaptació de Joan Rosquellas de la obra de Josep M. Folch i Torras.

Enguany s'estrena un nou equip directiu encapçalat per Gustau Leon on compta amb Carles Busom en la direcció artística, Lucas Saied en la escénica i Lluís Milà en la part técnica.

En la part artísitca cal destacar la renovació de tots els personatges pel que fa als actors. En escenografia, s'està preparant una nova ferma, varis elements escénics nous que substitueixen als antics i un nou decorat, completant així tota la renovació del conjunt de quadres que fa més de 5 anys es va iniciar el projecte per a substituir els antics que estaven bastant malmesos.

Els dies de representació seran el 26 de desembre a les 19 h. i el 29 i 30 de desembre a les 18 h. Es podran adquirir les entrades numerades a partir del 14 de desembre a través de la web o a taquilla en horari cinema o mitja hora abans de cada representació.


El Concert Arran de Terra

97 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page