Un nou sostre per a la Sala de Teatre i Cinema Bell-Lloc


Després de 13 dies d'innactivitat, la sala de teatre i cinema ha tornat a obrir per seguir amb la seva programació de cinema i teatre entre altres. El motiu ha estat la instal·lació d'un falç sostre complint amb la normativa vigent el qual dóna un millor aspecte a la sala, una millor sonoritat, a més de l'estalvi energétic que s'obtindrà tan per l'aïllament que s'hi ha posat com també per la reducció del volum de la sala. La innsonorització també és un dels aspectes que s'ha tingut en compte. S'ha aprofitat per completar l'equip de micronfonia de l'escenari, la automatització del teló que a més s'ha substituit per un de nou i el pintat de les parets lateral de la sala, la boca de l'escenari i el vestíbol.


#gente #relacioneshumanas

42 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791