top of page

Un nou sostre per a la Sala de Teatre i Cinema Bell-Lloc


Després de 13 dies d'innactivitat, la sala de teatre i cinema ha tornat a obrir per seguir amb la seva programació de cinema i teatre entre altres. El motiu ha estat la instal·lació d'un falç sostre complint amb la normativa vigent el qual dóna un millor aspecte a la sala, una millor sonoritat, a més de l'estalvi energétic que s'obtindrà tan per l'aïllament que s'hi ha posat com també per la reducció del volum de la sala. La innsonorització també és un dels aspectes que s'ha tingut en compte. S'ha aprofitat per completar l'equip de micronfonia de l'escenari, la automatització del teló que a més s'ha substituit per un de nou i el pintat de les parets lateral de la sala, la boca de l'escenari i el vestíbol.


El rei Carnestoltes en un moment de la rúa infantil

49 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page