Clausura de l'esplai de teatre del grup Xiroi


"Les 3 bessones de viatge pels contes" i "El Misteri del Museu" van ser les obres que es van representar a la Sala de Teatre i Cinema Bell-Lloc de l'entitat com a clausura de la temporada d'esplai de teatre del grup Xiroi, el dissabte 15 de juny pel matí. Els Xiroiets i els Xirois van ser els protagonistes de la obra de les 3 bessones, una adaptació de Lucas Saied. Pel que fa a l'obra de El Misteri, de Carme Planell, va anar a càrrec del Junior Bell-Lloc.

El curs de l'esplai de teatre és una activitat de lleure enfocat en l'art dramàtic, que comença l'octubre i acava el juny. Enguany, la primera de les representacions va ser el desembre coincidint amb La Marató de tv3, amb "Contes de Nadal". El mateix mes, el grup va participar en els tradicionals Pastorets de Ribes.


11 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791