Manel Busom premiat al concurs de Sta. Eugenia de Berga


Manel Busom ha estat guardonat amb el 2on premi d'interpretació en la obra "Els Cacics" en el Concurs de Teatre Amateur de Santa Eugènia de Berga. Una divertida comèdia escrita per Carlos Arniches el 1920, adaptada i actualitzada per Joan Rosquellas que explica la corrupció política en els nostres pobles.

Una obra estrenada l’any 1920 on es demostra que les malifetes dels polítics venen de molt i molt lluny...

Amb aquesta mateixa obra el grup de teatre va obtenir dos premis al concurs de grups de teatre amateur del Centre Moral de Gràcia amb el d'interpretació per Manel Busom (Actor Protagonista) i Joan Rosquellas (Actor secundari), el Premi de la Votació Popular i un Premi de Millor Obra al Concurs de Teatre de Sta. Coloma de Queralt i es va representar a la Mostra Nacional de Teatre de Pineda. Ara està pendent del resultat de dos concursos més.

El Grup Bell Lloc ha rebut, al llarg dels darrers anys, molts premis a diferents concursos d'arreu del país. Canet de Mar, Centelles, Calella, Arenys de Mar, Ullastrell, Terrassa, Caldes de Montbui, Esparreguera, Sant Feliu de Codines, Olesa, Les Garrigues...36 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791