Represa de les activitats amb la re-obertura del cinema i concert de sardanes

Actualizado: jun 11


Després de tant de temps amb les portes tancades a causa de l'estat d'emergencia provocat pel COVID-19, ens hem posat a treballar per a tornar a obrir-les. No és gestió fàcil donat que s'han de complir amb unes normes sanitàries específiques per a locals d'esdeveniments.

Així doncs, començarem el dia 27 de juny a les 19h. amb un Concert de Sardanes que la secció anomenada Rotllana Ribetana ens ha preparat amb la Cobla Maricel de Sitges. Aquest es realitzarà a El Pati de l'entitat.

El Cinema Ribes també està preparant la seva re-obertura el 2 de juliol amb la projecció gratuïta d'una pel·lícula (consultar cartellera) pel dia 3 començar amb la programació habitual. Aquest mateix dia s'inaugurarà la 4rta temporada de Cinema a la Fresca que com sempre es farà a El Pati a les 22h.

#gente #relacioneshumanas

19 vistas

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791