top of page

Bona assistència en el XXI Aplec de Sardanes

Actualizado: 12 sept 2023

La XXIena edició es va celebrar el divendres 28 de juliol de 2023 l’aplec de sardanes a Ribes.


Ens han acompanyat les cobles Marinada de Badalona i Jovenívola de Sabadell, amb un programa de vuit sardanes per cobla i una de conjunt. Aquesta darrera obra ha estat “111 a Ribes”, del mestre Jordi Paulí Safont, i que fou composta per a commemorar el 111è aniversari del primer aplec sardanista a Ribes celebrat a la Plaça de la Vila. Enguany, però, i com hem anat fent els darrers anys, hem ballat a la Plaça Marcer atès que és un espai cèntric on poder encabir tothom que s’hi atansa a participar de la festa.


L’esdeveniment va començar a dos quarts de deu per tal de poder gaudir millor de la fresca vespral atenent a la calorada excepcional que estem patint aquest estiu, i més de 2 hores més tard ballàvem les dues tirades de la sardana de germanor per a cloure l’acte.


Pel que fa a la participació, tot i que els mesos de juliol i agost estan farcits d’actes festius arreu de Catalunya i que els de les capitals de comarca properes són molt llaminers i atreuen força gent, al nostre aplec vàrem poder veure més de sis rotllanes de totes mides, edats i traça, cosa que és tot un èxit.


Seguirem aprofitant, doncs, i com a mínim fins que acabi l’estiu, totes les ballades que s’organitzen al país i, molt especialment, a la nostra vegueria del Penedès.

Cercavila infantil

13 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page