top of page

El Bell-Lloc estrena de nou

Actualizado: 3 mar 2022

El grup de teatre Bell-Lloc va tornar a obrir el teló el passat 13 de febrer, després de dos anys sense una estrena teatral a casa, amb l'obra 7 anys. Una adaptació del film "7 años" a càrrec d'un dels director teatrals de l'entitat, Marc Busom.


L'obra emmarca a 4 socis d'una important empresa de noves tecnologies a decidir qui d'ells haurà d'anar a la presó per frau fiscal. La decisió, porta als protagonistes al límit, en una lluita pels propis interessos on tot recurs és bo per sortir guanyant.


Les representacions, ambdues en diumenge, van ser tot un èxit, superant l'aforament esperat, gràcies a que ja no hi havia restriccions, i a la bona rebuda entre el públic assistent.


A més, com a novetat, el públic va poder donar la seva opinió de quin dels personatges es mereixia més a anar a la presó, a través d'una votació en línia. Aquesta iniciativa va ser molt gratificant, tant pel públic, com pels propis actors i actrius, que seguien les votacions en directe durant la pausa de la representació.

Cercavila infantil

27 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page