top of page

Magnífic concert de la suburense Cobla Maricel


Un any més el públic ha pogut gaudir de la cobla Maricel de Sitges oferint-nos aquest cop un concert de cobla a El Pati de l'entitat com a única activitat de Festa Major de St. Pere que hem pogut oferir donades les circumstàncies, sota la direcció de Francesc Gregori i presentat per Lluís Del Cerro, responsable de la secció sardanista, Rotllana Ribetana.


Aquest concert de sardanes fou dividit en dos blocs, el primer dedicat a obres conegudes per elles mateixes ja sigui per llur popularitat en el món sardanista o bé per allò que volen transmetre, i el segon dedicat a sardanes d’homenatge a llurs compositors. De les deu sardanes que es van interpretar en destacarem tres del darrer bloc:


"Cantant l'amor" del compositor Josep Vicens ("Xaxu") pel fet que ha estat la sardana triada per a commemorar el "Dia universal de la sardana", celebrat el dia 21 de juny, i aquesta obra s'ha interpretat arreu de pobles i ciutats.


"Amb l'esperit vibrant" pel fet que és d'una de les escasses compositores de sardanes, Montserrat Pujolar, qui, a més, ha estat reconeguda amb la Creu de Sant Jordi de l'any 2020.


"Juntes les mans" del compositor Conrad Saló, pel fet de recordar les iniciatives sardanistes durant el temps de confinament i, concretament a la nostra vila, la "Confisardana" que s'ha fet realitat de forma virtual amb la participació de un bon nombre de persones.


Façana entitat

19 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page