top of page

Sala Bell-Lloc protagonista d'una estrena d'una òpera de nova creació

El dia d'ahir serà recordat per la posteritat com l'estrena de l'Assedio in Teatro de Robin Sansen a Sant Pere de Ribes: la primera estrena internacional d'una obra lírica al municipi. Però també caldrà recordar aquesta efemèride per l'esforç de tot un equip humà i professional per haver fet realitat aquest somni per amor a l'art i a l'amistat. Setmanes d'assaig, esforç i previsió que han culminat en una vetllada plena de màgia i música d'altíssim nivell.

I es que Lírica Ribes està de celebració pel seu III aniversari i va bufar les espelmes amb la celebració una gala excepcional que va reunir dalt l'escenari una orquestra simfònica amb joves cantants lírics internacionals, molts d'ells cares visibles dels cartells d'aquestes tres temporades; amb el fet que Ribes aculli per primera vegada una estrena operística a nivell internacional.


Un espectacle conduït per @davidpuertaseateve que va girar a l'entorn de la música i figura del geni italià Giacchino Rossini amb algunes de les àries d'òpera més cèlebres, amb una primera part que va comptar també amb pianista acompanyant.

La segona part va cloure amb una primera mostra mundial i inèdita de l'òpera L'Assedio in Teatro, una metaòpera còmica en honor a Rossini de la mà de @robin_sansen, qui a més a més en aquesta obra compartia direcció musical amb @vallsspatrick, les veus de

I el mateix compositor.

I acompanyats de gran orquestra formada per joves estudiants del conservatori superior.

Cercavila infantil

3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page