Obertura d'un nou Cinema a Ribes amb programació estable


El 15 de setembre és la data senyalada per a la gran estrena del nou cinema a Ribes amb la retransmissió de "Turandot" des de la Sydney Opera House (Australia) per tal de donar pas a una programació estable de cinema amb pel·lícules actuals els divendres, dissabtes, diumenges i festius, a més dels dimecres com a dia de l'espectador. A part, un cop al mes, s'oferiran retransmissions de òpera, ballet, etc., des d'emplaçaments com El Liceu, la Royal Opera House Londres, la Opera du Paris, entre d'altres. Per a fer-ho realitat, s'ha dotat la sala de teatre d'un equip digital de projecció i d'un equip de climatització. També s'han fet obres de millora i pintura per tal de donar una nova imatge. La gestió del Cinema se'n farà càrrec l'entitat sense ànim de lucre, el CineClub Sitges, que actualment porta la programació del Cinema Prado de Sitges. En breu es podrà consultar la programació a www.cinemaribes.com


#datos #estadísticas #crecimiento

0 vistas

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791