top of page

Obertura d'un nou Cinema a Ribes amb programació estable


El 15 de setembre és la data senyalada per a la gran estrena del nou cinema a Ribes amb la retransmissió de "Turandot" des de la Sydney Opera House (Australia) per tal de donar pas a una programació estable de cinema amb pel·lícules actuals els divendres, dissabtes, diumenges i festius, a més dels dimecres com a dia de l'espectador. A part, un cop al mes, s'oferiran retransmissions de òpera, ballet, etc., des d'emplaçaments com El Liceu, la Royal Opera House Londres, la Opera du Paris, entre d'altres. Per a fer-ho realitat, s'ha dotat la sala de teatre d'un equip digital de projecció i d'un equip de climatització. També s'han fet obres de millora i pintura per tal de donar una nova imatge. La gestió del Cinema se'n farà càrrec l'entitat sense ànim de lucre, el CineClub Sitges, que actualment porta la programació del Cinema Prado de Sitges. En breu es podrà consultar la programació a www.cinemaribes.com


37 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page