top of page

El Jove Bell-Lloc porta en escena La Nit del Lloro


La Nit del Lloro va ser la obra que el Grup Jove Bell-Lloc va portar en escena la tarda del 14 de maig sota la direcció de Montserrat Guardiola. Una obra plena de situacions còmiques i embolics plens de gràcia. La representació va ser un èxit i va tenir una molt bona acollida de públic.

Aquest grup de teatre va nèixer l'any 2003 per donar cabuda a adolescents que comprenien edats al voltant dels 16 anys. Actualment dins la franja de joves adolescents i post-adolescents hi trobem 2 grups de teatre, el Junior Bell-Lloc amb edats entre els 13 i els 17 anys i el Jove Bell-Lloc format per joves entre 18 i 25 anys. Després d'aquesta nova estrena, la obra es tornarà a representar dins el marc de la Mostra Nacional de teatre Juvenil a Sant Feliu de Codines on l'any passat ja hi va participar amb l'obra Piset de Solteres.

Rosa Forns en la recollida del premi

29 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page