top of page

El Jove Bell-Lloc porta en escena La Nit del Lloro


La Nit del Lloro va ser la obra que el Grup Jove Bell-Lloc va portar en escena la tarda del 14 de maig sota la direcció de Montserrat Guardiola. Una obra plena de situacions còmiques i embolics plens de gràcia. La representació va ser un èxit i va tenir una molt bona acollida de públic.

Aquest grup de teatre va nèixer l'any 2003 per donar cabuda a adolescents que comprenien edats al voltant dels 16 anys. Actualment dins la franja de joves adolescents i post-adolescents hi trobem 2 grups de teatre, el Junior Bell-Lloc amb edats entre els 13 i els 17 anys i el Jove Bell-Lloc format per joves entre 18 i 25 anys. Després d'aquesta nova estrena, la obra es tornarà a representar dins el marc de la Mostra Nacional de teatre Juvenil a Sant Feliu de Codines on l'any passat ja hi va participar amb l'obra Piset de Solteres.

Rosa Forns en la recollida del premi

#gente #relacioneshumanas

26 visualizaciones0 comentarios
bottom of page