top of page

Gran Concert de Nadal amb les 3 Corals de l'entitat


Per 3er any consecutiu, l'esglèsia de Sant Pere es va omplir de gent per acollir un magnífic concert de Nadal. Enguany els protagonistes van ser el Cor infantil Xic Levare que ha començat a rodar el passat més d'octubre, els qual es van estrenar amb un repertori de 5 peces. No van faltar com cada any el Cor Femení Talcomsona i la Coral Levare que com a novetat va ser acompanyada per la petita orquestra Solraig. L'Esteve Molero un any més ens va acompanyar amb el seu trombó i l'Hector Valls amb el piano. Les corals són dirigides per Meritxell Tarragó. El Cor femení també està la Caterina del Cerro com a ajudant de direcció i directora de Solraig.

Obra Els Cacics

26 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page