top of page

El Xiroi completa la parella de gegantons i estrena un peix-cua


Com cada any, dins del marc de la festa major de Sant Pau, l'esplai Els Xulius organitza una cercavila de gegants i dracs infantils en que són acompanyats pels gegants "Els Nisos". L'esplai Xiroi del Centre Parroquial també hi va participar, enguany amb un gegantó nou. Una dona amb estil "hippy" dels anys 70 del segle passat. L'acompanyava l'altre gegantó de l'esplai, l'home "samurai", estrenat l'any passat. Els més petits van portar un peix amb cua llarga que també l'estrenaven en aquesta cercavila.

Tan el peix com la gegantona han estat fets per les nenes i nens de l'esplai Xiroi com a activitat de curs.

Cor de dimoniets a l'Infern

23 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page