El Xiroi completa la parella de gegantons i estrena un peix-cua


Com cada any, dins del marc de la festa major de Sant Pau, l'esplai Els Xulius organitza una cercavila de gegants i dracs infantils en que són acompanyats pels gegants "Els Nisos". L'esplai Xiroi del Centre Parroquial també hi va participar, enguany amb un gegantó nou. Una dona amb estil "hippy" dels anys 70 del segle passat. L'acompanyava l'altre gegantó de l'esplai, l'home "samurai", estrenat l'any passat. Els més petits van portar un peix amb cua llarga que també l'estrenaven en aquesta cercavila.

Tan el peix com la gegantona han estat fets per les nenes i nens de l'esplai Xiroi com a activitat de curs.

#gente #relacioneshumanas

20 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791