Rotllana Ribetana es posa en marxa


El passat 4 de febrer es va obrir un nou projecte. Una nova secció de sardanes, Rotllana Ribetana. Enfocada a organitzar ballades, audicions... Com a continuació del llegat que ens deixa l'entitat sardanista El Tamborí.

Va ser una jornada molt especial. Va començar amb una projecció a la sala de teatre i cinema d'un video de 10 minuts explicatiu del que ha estat la sardana a Ribes des del 1908. A continuació es van succeïr els parlaments del president del Centre Parroquial, en Lluís Milà, i del Responsable de la secció sardanista, en Carles Serra. La Cobla Maricel va ser la encarregada d'interpretar varies peces d'autors ribetans, Esteve Molero, Xavier Pagés, David Puertas, entre d'altres, per acabar amb la Sant Espina, acompanyada per la Coral Levare i els Segadors. L'acte va ser presentat pel Jordi Mestres.

Igual que ha suceït amb el cinema, tenim un grup de gent, encapçalats pel Carles Serra, que de professionalitat, experiència i amor per aquesta dansa tant bella i tan nostre, la sardana, no els en falta. Per això creiem que aquesta nova secció del Centre Parroquial té present i futur, molt de futur.

És una satisfacció el de continuar oferint com a entitat a tot el poble una oferta cultural que grans i petits en puguem tots gaudir.

Estem davant d’un nou repte per seguir escrivint les pàgines de la història de la sardana a Ribes.


#gente #relacioneshumanas

41 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791