L'esplai Xiroi a la Cercavila Infantil de l'esplai Els Xulius


Els grups dels Xiroiets i dels Xirois de l'esplai de teatre de l'entitat van participar com els últims anys en la cercavila infantil de gegantons, dragonets i capgrossos que cada any organitza la secció d'esplai de l'entitat Els Xulius i enguany com a col·laboradors el nostre esplai. Aquest cop les nenes i els nens de l'esplai Xiroi elaboraren uns capgrossos com a activitat d'esplai per a participar en la cercavila. Els van acompanyar un dels gegantons de l'esplai.

El bon temps i una temperatura no molt freda van fer que la cercavila trascorregués de maravella, acompanyada per 3 grups de grallers i amb la participació també de l'escola ubicada a La Serra de Ribes, va acabar el recorregut a la plaça Marcer amb uns balls d'exhibició de tots els elements festius presents i una traca dolça.


#gente #relacioneshumanas

23 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791