top of page

El Jove Bell-Lloc arriba a escena en "Taxi"


"Taxi" de Ray Cooney ha estat la obra escollida pel Jove Bel-Lloc per portar a escena aquesta comedia d'embolics on tan el dia de l'estrena diumenge 3, com el dia 10 de novembre, el públic que va omplir la sala tots dos dies, es va fer un tip de riure. Aquest grup de teatre d'entre 20 i 31 anys, està actualment encapçalat per Marc Busom. Aquesta és la 2a obra teatral que dirigeix. Aquest mateix 2019 va fer-se càrrec de la direcció del grup amb l'obra "En Linia". Dues estrenes en menys d'un any demostren les ganes de fer teatre que té aquest grup en que la majoria d'ells s'han format a casa nostra des de petits en les arts escèniques.


l'Aplec de Ribes 2019


61 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page