top of page

Maria Canals porta cua al carrer i presentació temporada clàssica 2023-2024

La plaça Marcer de Ribes, el dissabte 28 d'octubre pel matí, es va omplir de música amb l'arribada del Concurs Maria Canals i un piano que va portar cua...

Tothom estava convidat a tocar-lo de forma espontània, ja siguessin amateurs, professionals, o curiosos, encara que es tractés del primer contacte. Enguany can comptar de nou amb la gran dinamitzadora Rosa Maria Llobet que ens va acompanyar a les tecles.


Lírica Ribes va presentar la temporada 23-24 amb totes les novetats dels espectacles d'aquest curs. L'acte va ser presentat pel tenor ribetà Andreu M. Miret i va anar acompanyat d'actuacions professionals que van combinar el cant i el piano, amb artistes convidats com la soprano japonesa Mao Miyoshi col·laboradora en les produccions líriques de les últimes temporades a l'entitat, estudiant del màster de cant líric a l'Esmuc, i recent guanyadora del concurs Germans Pla Ciutat de Balaguer. També, la presentació de la 5a temporada va comptar novament amb Robin Sansen, compositor resident de Lírica Ribes d'aquest bienni 2022-24 que va retornar després dels seus estudis a Milà i Berlin.


Cercavila infantil

9 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page